PENA SAPUN

дин.250.00

PENA SAPUN LAVANDA

Description

PENA SAPUN 200ml

Blagi i osvežavajući sapun pruža Vašoj koži celodnevni osećaj svežine, vraća joj sjaj i istovremeno neguje. Bogata nega sa kompleksom sastojaka za obnavljanje kože .

Namena proizvoda: Preparat je namenjen za uklanjanje nečistoća sa kože ruku i tela. Sapun je pogodan je za sve tipove kože, posebno za osetljivu i suvu kožu. Pruža koži neophodnu vlažnost i elastičnost.

Način primene: Pomoću dozerke sipajte malu količinu pene na dlan i nanesite je na vlažnu kožu. Preparat sa kože isprati toplom vodom. Ponoviti postupak to potrebi.

 Način čuvanja: Čuvati preparat u originalnoj ambalaži. Dobro zatvorenu ambalažu čuvati na sobnoj temperaturi, na suvom i tamnom mestu. Ne izlagati direktoj sunčevoj svetlosti. Čuvati van domašaja dece. Preparat čuvati u originalnoj ambalaži.

 

SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU

Sastav/ Ingredients (INCI):  Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Glycerin, Cocamide MEA, Glycol Distearate, Aloe Vera Liquid Extract, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Sodium Benzoat.