Call centar +381 11 347 71 66
internetprodaja@bozencosmetics.com

O nama

Neprevaziđenu lepotu mora, ustreptalost njegovih dubina i lekovitost čudesnih algi, na ove naše prostore donela je jedna žena, gospođa Božen Žumbor.

Kompanija BOŽEN COSMETIC dopunjujući svoj program LEPOTE I ZDRAVLJA u svojim radnjama u Srbiji i u saradnji sa preko 100 apoteka,kao i u prodajnim mestima Bosne i Hercegovine, Republike Srpske,Crne Gore…drži se poruke: Budite zdravi,lepi,uživajte u prirodi, ljudima, uživajte u sebi,a mi ćemo Vas negovati onim što je najbolje i što nam daruje priroda.

Kompanija BOŽEN COSMETIC već 28 godina uspešno posluje kao lider algeologije u oblasti kozmetike i dijetetike.

Dobro poznata izvan granica naše zemlje svoj poslovni moto izgradila je kroz kvalitet poslovanja,visoko edukovan menadžment iz raznih oblasti.Uspeh BOŽEN COSMETIC eksperti menadžmenta objašnjavaju pravilnim izborom proizvoda profilisanom poslovnom filozofijom.

BOŽEN COSMETIC sarađuje sa najpoznatijim fabrikama iz Holandije i Francuske.

Čuveni proizvodi autorski kreirani: TURBO ŠLANK,RUKAVICA ZA SKIDANJE ŠMINKE i niz drugih proizvoda koriste se širom sveta.

U call centru BOŽEN COSMETIC možete dobiti savete,sva potrebna objašnjenja o proizvodima i načinu korišćenja,uz iskostvo 28 godina…

Zaposleni u BOŽEN COSMETIC redovno prolaze edukativne programe,upotpunjujući svoja znanja u oblasti algeologije,menadžmenta i poslovne kulture.

 

HUMANITARNE AKCIJE

BOŽEN COSMETIC kao kompanija brižljivo neguje svoj imidž,ne zaboravljajući druge kojima je potrebna pomoć.Duga je lista pomoći dečijim domovima,bolnicama,fondovima,školama,deci i drugim pojedincima u nevolji koji su od BOŽEN COSMETIC dobili veliku pomoć i poklone. Sponzori mnogim manifestacijama u oblasti kulture i donatori mnogih akcija,a njeni poslovni poduhvati su uvek praćeni u svim medijima.

Već 28 godina BOŽEN COSMETIC neprekidno uspešno radi i prilagođava svoju strategiju zahtevima tržišta,čime smo stekli veliki ugled i poverenje potrošača.

Mnogobrojne nagrade,povelje,priznanja krase prostorije Kompanije BOŽEN COSMETIC.

Prevedi »