Rukavica za skidanje šminke dostava se napalćuje

1,290.00 RSD

Jednostavno i efikasno!

Opis proizvoda

Jednostavno i efikasno,u samo jednom potezu,čudesna rukavica uklanja svu šminku,masira lice i deluje na kožu kao blagi piling.Izrađena je od potpuno prirodnih materijala,dermatološki je testirana i odgovara svim tipovima kože.

Tokom višegodišnjeg kliničkog ispitivanja i iskustva RUKAVICA ZA SKIDANJE ŠMINKE je potvrdila visoku efikasnost kao sredstvo za čišcenje i negu kože, jer tokom primene objedinjuje osnovne faze kozmetičkog tretmana: čišćenje, masažu i piling kože i pripremanje kože za dalji kozmetički tretman.

Potvrđeno je da čudesna rukavica apsolutno bezbedna i da se može preporučiti za čišćenje i negu i kod osoba sa najosetljivijom kožom. Namenjena je za čišćenje kože lica, naročito predela oko očnih kapaka i celog lica i vrata. Koristi se za uklanjanje šminke uključujući i vodootpornu maskaru.

Tajna rukavice je u specificnom tkanju nalik na pupoljak ruže koji u vidu četkice ulaze u svaku poru kože i iz nje uklanjaju nečistoću i šminku, takođe upotrebom rukavice skidaju se mrtve ćelije tako da se postiže i blagi piling lica. Upotreba je vrlo jednostavna dovoljno je samo pokvasiti toplom vodom i tako vlažna rukavica je spremna za upotrebu.

Rukavica se lako održava potrebno je samo nakon upotrebe oprati je vodom i sapunom osušiti i vratiti u kutijicu.
Pravilnom upotrebom i održavanjem rukavica može biti delotvorna godinu dana.
RUKAVICA ZA SKIDANJE ŠMINKE se preporučuje kako osobama sa problematičnom i osetljivom kožom lica tako i osobama sa zdravom i normalnom kožom bez obzira na pol i životnu dob.

Neophodna je za svaki dan kad ste na putu, na radnom mestu, na plaži, za skidanje šminke, naročito je popularna kod skidanja profesionalne šminke.

Recenzije

Još uvek nema recenzija.

Ostavite recenziju za “Rukavica za skidanje šminke dostava se napalćuje”