RELAX ULJE – POMORANDZA dostava se naplaćuje

450.00 RSD

Opis proizvoda

 

 

 

 

RELAX ULJE  u svom sastavu sadrži aktivne komponente koje na koži izazivaju prijatan osećaj zagrevanja. Nakon topikalne primene preparata na koži će  javiti osećaj blagog zagrevanja. Izbegavati kontakt preparata sa očima, sluzokožom ili oštećenom kožom. Ne preporučuje se primena preparta kod osoba preosetljivih na bilo koji sastojak.

Namena preparata: Preparat se koristi  za opuštanje i relaksacionu masažu tela. Pojačava cirkulaciju, a blagotvorna dejstva etarskog ulja pomorandze smiruju, otklanjaju umor i napetost u mišićima.

Ulje se posebno preporučuje za masažu delova tela koji su  skloni nagomilavanju masnih naslaga i celulita (struk, stomak, ruke, noge…)

Način primene: Preparat naneti na očišćenu kožu. Naneti malu količinu ulja na željenu  regiju i masirati kruznim pokretima dok se ulje ne upije.  Postupak se može ponoviti više puta u toku dana, u zavisnosti od potrebe. Ulje se lako razmazuje i brzo upija.

 

 

Način čuvanja: Prepat čuvati u originalnoj ambalaži. Dobro zatvorenu ambalažu, čuvati na sobnoj temperaturi na suvom i tamnom mestu, zaštićenoj od direktne sunčeve svetlosti. Čuvati van domašaja dece.