Sale!

Bactery STOP plus Fresh

дин.1,080.00 дин.990.00

Sve što vam je potrebno  da se zaštitite od virusa i bakterija.

Uz ovaj paket sprečićete pojavu mikroba u grlu, nosu i na rukama.

Description

Bactery STOP Gel se koristi za suvo pranje ruku. Idealno je rešenje za situacije u kojima nije moguće oprati ruke sapunom i vodom: na putovanjima, na ulici, u gradskom prevozu. Samo nekoliko kapi gela utrljanih na ruke dovoljno je da eliminiše sve tragove nečistoće.

FREŠ je jedinstven prirodni proizvod na bazi ulja mente i eukaliptusa i biljke Žen-šen. FREŠ osvežava i otklanja umor, pomaže kod prehlade i glavobolja,idealno relaksira i pomaže kod problema sa sinusima.

Takodje pomaže kod prehlada i glavobolja. Frešom se možete inhalirati tako sto ukapate par kapi u proključalu vodu ili se izmasirati kod glavobolja, neuralgija tako sto stavite 1 -2 kapi na slepočnicu, vrat, ispod nosa na desni i sl. Osvežava dah i relaksira. Uzima se sa vodom ili se nakapaju 1-2 kapi na kocku šećera. Freš svojim mirisom štiti od komaraca, a pokazuje blago anestetičko dejstvo kojim ublažava svrab i otok na mestu uboda. Freš takođe ublažava simptome prehlade, smanjuje sekreciju i otok sluzokože disajnih puteva pa time i omogućava bolju prohodnost disajnih puteva i olakšava disanje.